Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


BİROL GÜVEN KISA FİLM YARIŞMASINA KATIL, BÜYÜK ÖDÜLÜ AL!
2.Darıca Birol GÜVEN Kısa Film Yarışması Başlıyor

BİROL GÜVEN KISA FİLM YARIŞMASINA KATIL, BÜYÜK ÖDÜLÜ AL!

PROJENİN TEMASI:

"Depremle Değişen Hayatlar"

PROJE SÜRESİ:

Film Teslim Başlama Tarihi: 18 Mayıs 2023

Son Başvuru Tarihi: 30 Eylül 2023

 

YARIŞMANIN AMACI:

Darıca Kaymakamlığı koordinesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Darıca Belediyesi işbirliğiyle yürütülen Darıca Birol Güven Kısa Film Yarışmasının bu sene ikincisi düzenleniyor.

Büyük ödülün 50.000 TL olduğu bu yarışmaya sen de katılarak yaratıcılığını gösterebilirsin. 11 ilde yaşanan ve ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde gün yüzüne çıkmamış hikâyeler, olay örgüleri, afet felaketlerini, bilinçlenmeyi, farkındalığı konu alabileceğin bu yarışmada TEMA; Depremle Değişen Hayatlar.

Ünlü markaların ve yönetmenlerin akıllı telefonlarla film çektikleri bir dönemde, devasa ekipmanlara ihtiyaç duymadan son derece başarılı sinema deneyimi sunan, pek çoğumuza ilham verecek bir film çekebileceğine inanıyorsan, 2.Darıca Birol GÜVEN Kısa Film Yarışması seni bekliyor.

Darıcalı Ünlü Senarist Birol GÜVEN başkanlığındaki jürinin değerlendireceği, kısa filmini 18 Mayıs – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında öncelikle https://forms.gle/oCsJsUyV51J9yrwu6 formu doldurarak ve https://l24.im/SKN sitesinde gerekli belgelerle beraber Darıca Kaymakamlığı Yalı Mah. İstasyon Caddesi No:122 Darıca/Kocaeli adresine e postayla veya elden gönder, hem teknolojinin olumlu yönlerine farkındalık yaratmış ol hem de değerli jüri üyelerinin değerlendirilmesinde ödül kazanma şansın olsun! Teknolojinin olumlu yanlarını ekipmanlara değil, hikâye anlatımına odaklanarak tüm 15 yaş üstü film severleri ‘Depremle Değişen Hayatlar’’ temasıyla film çekmeye davet ediyoruz.

 

YARIŞMA SÜRECİ VE ÖDÜL TÖRENİ:

Film teslimi 18 Mayıs 2023’te başlar, 30 Eylül 2023 saat 23:59 da sona erer. Eser gönderimi Darıca Kaymakamlığı Yalı Mah. İstasyon Caddesi No:122 Darıca/Kocaeli adresine e postayla veya elden teslimle olacaktır.

İletişim için: kisafilmdarica41@gmail.com veya 0(262)745 16 24 Dahiliye: 169 KISA FİLM

YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ:

Birinci 50.000 TL

İkinci 25.000 TL

Üçüncü 15.000 TL

Mansiyon Ödülü 10.000 TL

Yarışma hakkında detaylı bilgi için https://l24.im/SKN

Kısa Film Ön Başvuru Formu İçin h ps://forms.gle/oCsJsUyV51J9yrwu6

UNUTMA, Büyük ödül 50.000 TL!




Kaynak: BİROL GÜVEN KISA FİLM YARIŞMASINA KATIL, BÜYÜK ÖDÜLÜ AL!

Editör: www.unyevizyon.com

Bu haber 373 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI